• Vergroot lettergrootte
  • Standaard lettergrootte
  • Verklein lettergrootte

Geschiedenis praktijk

In Midden-Limburg rond Kessel waren 2 dierenartsenpraktijken actief. De praktijk van F. Henderikx, L. Rijk en M. Franke in Reuver, Baarlo en Kessel en dierenartspraktijk 'de Maasberg" van W. Oosse (oorspronkelijk de praktijk van dierenarts W. Laveaux).

Dierenartsenpraktijk 'De Keizer' is in 2002 ontstaan uit een fusie van de dierenartsenmaatschap F.Henderikx en M. Franke met de dierenartsenpraktijk van W. Oosse. Sedert eind 2005 is een daartoe een nieuw praktijkpand in gebruik genomen op de Maasstraat 25 in Kessel-Eik. Het pand in Kessel-Eik fungeert als hoofdpraktijk. Daarnaast zijn er dependances in Reuver (de voormalige praktijk van dierenarts Rijk op de Past. Rijnderslaan) Haelen en Baarlo.

Momenteel werken er 5 dierenartsen bij DAP 'de keizer": dierenarts M. Franke en dierenarts J. Heinen. Zij houden zich vooral bezig met de behandeling van landbouwhuisdieren en verzorgen het spreekuur in Baarlo. De dierenartsen N. Hendriks, M. Geuze en W. Oosse behandelen vooral de gezelschapsdieren. Zij verzorgen ook de spreekuren in Reuver en Haelen.

 

Praktijknieuws

Extra maatregelen i.v.m. COVID-19


Volg ons op Facebook